Η Εταιρεία – KX-Screens

Η εταιρία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1989 με τη χάραξη επιπέδων τελάρων μεταξοτυπίας και συνέχισε την πορεία τις στο χρόνο κρατώντας στενή επαφή με όλες τις εξελίξεις στον τομέα της.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε στο χώρο της μόδας, σε βιοτεχνίες και αντιπροσωπείες ρούχων, μπορώντας να καλύψουμε κάθε απαίτηση σε χάραξη τελάρου επιπέδου και κυλινδρικού, ψηφιακής εκτύπωσης απευθείας σε όλα τα φυσικά υφάσματα. Όσον αφορά στα σχέδια, εξυπηρετούμε με δικά μας από μία μεγάλη γκάμα δικού μας δημιουργικού, ή με σχέδια του πελάτη.

Περιορισμοί δεν υπάρχουν, η ελάχιστη παραγγελία στην ψηφιακή εκτύπωση είναι 1 τεμάχιο. Συνεπώς μπορούμε ως εξωτερικοί συνεργάτες, να καλύψουμε ανάγκες εταιριών πώλησης t-shirt, διαφημιστών, εταιριών που επιθυμούν να εκτυπώσουν δικά τους διαφημιστικά και γενικότερα οποιονδήποτε επιθυμεί τυπωμένο ρούχο, στη χονδρική.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1994: Έναρξη δραστηριότητας επάνω στη χάραξη κυλίνδρων μεταξοτυπίας με συμβατική μέθοδο-φιλμ. Επένδυση σε πλήρη, καινούριο μηχανολογικό εξοπλισμό από τον οίκο Robustelli Ιταλίας.

2001: Η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που επένδυσε στη ψηφιακή χάραξη κυλίνδρων με την αγορά του υπερσύγχρονου για την εποχή του ΜΑΧ από την STORK Αυστρίας. Η χάραξη πλέον γίνεται ψηφιακά με τον ψεκασμό υγροποιημένου κεριού, αντί του φιλμ που χρησιμοποιούνταν έως τότε.

2002: Επέκταση των δυνατοτήτων χάραξης κυλίνδρων εκτός από το βασικό 640mm ραπόρτο (περίμετρος ) και στο 819mm αλλά και στο 914mm.

2003: Έναρξη δραστηριότητας ψηφιακής εκτύπωσης roll to roll σε φυσικά υφάσματα με reactive μελάνια με στόχο τον δειγματισμό σχεδίων

2006: Προστέθηκε στην εταιρία μας δεύτερη μηχανή ψηφιακής χάραξης κυλίνδρων Laser, το “Best len”του οίκου STORK Αυστρίας, με δυνατότητα χάραξης και στα 3 ραπόρτα κυλίνδρων που ήδη δουλεύαμε. Αναλύσεις χάραξης έως 2048dpi. Πλέον με τις δυνατότητες του Laser μπορούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε επείγουσες καταστάσεις, παράδοση κυλίνδρου σε 1 ώρα από την ζήτηση του.

2007: Έναρξη ψηφιακής χάραξης επιπέδων τελάρων με την επένδυση στη μηχανή “Jetscreen flat” του οίκου Luscher Ελβετίας.

2014: Αναβάθμιση των δυνατοτήτων της εταιρίας μας στη ψηφιακή χάραξη επιπέδων τελάρων μεταξοτυπίας με την αγορά νέας, σύγχρονης μηχανής πάλι από τον οίκο Luscher ελβετίας με την 2ης γενιάς μηχανή ψηφιακής χάραξης. Δυνατότητες έως 2048dpi και μέγιστο μέγεθος τελάρου 2×4 μέτρα.

2015: Επέκταση δυνατοτήτων χάραξης κυλινδρικών τελάρων μεταξοτυπίας και σε περίμετρο (ραπόρτ) 1018mm

2016: Επένδυση στο νεότερης γενιάς software του οίκου stork Αυστρίας με δυνατότητες τετραχρωμίας (CMYK) σε κυλίνδρους και επίπεδα τελάρα.

2017: Επέκταση δραστηριοτήτων και στη ψηφιακή εκτύπωση επάνω σε διαμορφωμένο ρούχο (DTG – Direct to Garment printing) με την αγορά της μηχανής ψηφιακής εκτύπωσης Aeoon Compact, προέλευσης Αυστρίας. Δυνατότητες εκτύπωσης και σε ανοιχτά και σε σκούρα ρούχα. 8 κεφαλές εκτύπωσης, 4 CMYK και 4 λευκής μελάνης για επικάλυψη σκούρων υφασμάτων. Μεγάλη παραγωγικότητα, έως 650 λευκά ρούχα και έως 150 σκούρα.